
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Uit brieven van luisteraars blijkt Nederland massaal met een salie-overschot te kampen. Yvette geeft tips voor als de saltimbocca en salieboter je de neus uitkomt, maar je het kruid niet direct de groenbak in wilt kiepen. Intussen pept ze ook wat salades op met smaakvolle dressings. Wat gaat daar allemaal in en welke dressing-ingrediënten zijn favoriet? Je hoort het in Etenstijd!
Artikel in de Volkskrant door Hiske Versprille
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Deel deze podcast:
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsApp
- Meer
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Print
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) LinkedIn
- Klik om te delen met Reddit (Wordt in een nieuw venster geopend) Reddit
- Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Tumblr
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
- Klik om te delen op Pocket (Wordt in een nieuw venster geopend) Pocket
- Klik om te delen op Telegram (Wordt in een nieuw venster geopend) Telegram