Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
In de grote steden zijn de kamers klein en de keukens mini. Hoe maak je indruk op gasten als je maar twee kookpitjes hebt? Kan je nog wel kookboeken schrijven als je combimagnetron de helft van de zolderkamer inneemt? En hebben Teun en Yvette nog ruimtebesparende tips? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
Storytel: Ga naarstory.tel/etenstijden probeer Storytel nu 30 dagen gratis uit.
Tips:
Little Paris Kitchen – Rachel Khoo
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: pien@meervandit.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.