
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wat is stamppot zonder spekjes of snert zonder worst? En wat als je plantaardig eet en erg van winterkost houdt? Teun en Yvette weten wat er nodig is voor diepgang zonder dier en nemen je mee langs winterse swaps: van bolognese tot chili con carne en van stoof tot stamppot — hoe maak je ze vegan en wat zijn de ultieme winter-vegan-trucs? Je hoort het in Etenstijd!
Pulao recept: https://cookwithfaiza.net/recipe/masaledar-pulao-recipe/
Onze sponsor:
Mattsleeps: Ga naar mattsleeps.com/deals en ontvang met de code etenstijdbf een echte Black Friday-verrassingskorting.
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Deel deze podcast:
- Klik om te delen op X (Opent in een nieuw venster) X
- Klik om te delen op Facebook (Opent in een nieuw venster) Facebook
- Klik om te delen op WhatsApp (Opent in een nieuw venster) WhatsApp
- Meer
- Klik om af te drukken (Opent in een nieuw venster) Print
- Klik om op LinkedIn te delen (Opent in een nieuw venster) LinkedIn
- Klik om te delen met Reddit (Opent in een nieuw venster) Reddit
- Klik om op Tumblr te delen (Opent in een nieuw venster) Tumblr
- Klik om op Pinterest te delen (Opent in een nieuw venster) Pinterest
- Klik om te delen op Pocket (Opent in een nieuw venster) Pocket
- Klik om te delen op Telegram (Opent in een nieuw venster) Telegram

