
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
We eten boerenkool, want morgen is het Nationale Boerenkooldag! Als trotse ambassadeurs vertellen Teun en Yvette waarom deze oergroente zoveel meer is dan alleen stamppot. Verder gaat het over eten bewaren buiten de koelkast: van pekelen in zuur of zout tot roken. Welke methodes zijn er, hoe werkt het precies en kun je het zelf proberen? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
Mattsleeps: Ga naar mattsleeps.com en krijg 30% korting op het Original Matras, het nieuwe Hybrid Pro Matras en het opbergbed met de code etenstijd!
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Deel deze podcast:
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsApp
- Meer
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Print
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) LinkedIn
- Klik om te delen met Reddit (Wordt in een nieuw venster geopend) Reddit
- Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Tumblr
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
- Klik om te delen op Pocket (Wordt in een nieuw venster geopend) Pocket
- Klik om te delen op Telegram (Wordt in een nieuw venster geopend) Telegram

