Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2025 is nu al een bewogen jaar. Dan zetten de mensen het liefst comfort op tafel; een bruine stoofpot bijvoorbeeld. Wat zijn andere foodtrends voor de komende kalender? Is 2025 het jaar dat Teun en Yvette glitters bij de augurken stoppen? Wat is de ozempificatie van de keuken? En welke trends hadden Teun en Yvette allang al gezet? Je hoort het in Etenstijd!
Tips:
Wat eten we in 2025? Mara Grimm voorspelt de trends: van zebra striping tot het good old broodje kroket
De foodtrends van 2025: het smelt en het druipt, en alles smaakt prima met alles
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: pien@meervandit.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.